fbpx

Boligmann er juridisk representant fra Good Wood i Norge:

GOOD WOOD er et moderne, teknologisk selskap som siden 2005 har designet og bygget “nøkkelferdige” og miljøvennlige boliger. 

Blant gjennomførte prosjekter er mer enn 3 800 boliger bygget over hele Russland, Holiday Park hoteller, restauranter, bolig/hytte felt, samt det sentrale kontoret til selskapet – Good Wood PLAZA (Zelenograd), Russlands første multi-etasjes bygning laget av tre (lagt inn i Guinness Book of Records Russland, som den høyeste kontorbygningen fullstendig i tre).

GOOD WOOD tilbyr sine kunder en bekymringsfri og enkel konstruksjon. Vi har ikke muligheten til å gå inn og endre tekniske detaljer av konstruksjonen, men samtidig vil de forsikre oss at:

Optimal, påvist, kompatibel teknologi og materialer brukes.

Ved utforming brukes moderne arkitektoniske og designløsninger som, hvis det blir nødvendig, raskt vil selge huset og returnere pengene som er investert.

Alle byggnings- og installasjonsprosesser overholder byggekoder, forskrifter og kvaliteten kontrolleres av erfarne fagfolk.

Ansatte på alle nivåer er oppriktig interessert i et varmt og komfortabelt hjem som et resultat av samarbeid;

Etterbehandling og vedlikehold av huset som følge av generell konstruksjon vil ikke kreve endringer og ekstra økonomiske kostnader.